dilluns, de novembre 08, 2004

Emperò,

Tot té el seu costat bò. Aquest any no ha fet falta esperar passat Nadal per saber els resultats de les votacions dels nostres veins a l'altre costat del bessiot :)

Propòs un sistema de votació més adequat i divertit per a les circumstàncies actuals d'incertesa sobre l'estat mundial de la cosa. El protocol és el següent:
  1. Dividir l'espai en un escenari on s'hi situen els dos candidats a la presidència a una distància prudencial cada un d'ells, i en un plató on es situa el públic votant (presidents d'empreses, magnats, petroleres, etc.)
  2. Els candidats han d'estar inicialment de cara al públic i amb els ulls embenats. Moure's de la seva posició abans de que l'altre candidat sigui descalificat, implica descalificació immediata.
  3. Es proveeix a cada assistent d'entre el públic amb un sac ple de pedra viva, roques, cantos rodaos i no tan rodaos o ferralla com trossos de motor, tuberies, etc.
  4. Donada la senyal d'inici per un membre també del públic i elegit democràticament, tots els assistents comencen a llançar els objectes contundents a qui estimin oportú.
  5. El darrer en restar de peus és declarat president dels Estats Units de Nord Amèrica per un temps de 4 anys, renovables a quatre més :)

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal