divendres, d’octubre 15, 2004

Star Trek Enterprise S4

Aquest mes ha començat la quarta temporada d'Star Trek Enterprise. Amb la companyia de l'entranyable Capità Arthur, en Portos (el seu cà :-), na T'Pol (la vulcaniana penjada pel capità al mateix estil Expedient X) & Cia.

El primer capítol de la temporada continua la trama dels viatges temporals, amb una nova disrupció de l'espai-temps causada per Agents Temporals sublevats (amb la pell de color verd i ulls vermells :-) Per tota una sèrie de circumstàncies, l'Enterprise viatja al passat, just coincidint amb la 2a Guerra Mundial. Amb la petita variació de que els nazis ja han invadit mitja costa est dels EEUU (amb un lleuger ajut extraterrestre :-)

Arthur i la seva tripulació han d'impedir que aquests ex-Agents Temporals puguin tornar al futur per destruir l'Univers. I a més han de fer retrocedir l'exèrcit alemany abans de tornar al seu temps (si poden)! Cada fi de setmana al canal UPN per HDTV, o p2p pel qui no hi arribi el seu cable ;-)

I parlant d'HDTV, pareix mentida la resolució i qualitat d'imatge que té. Fins i tot es veuen fabulosament els Xvid a partir de l'original comprimit. A Europa sempre anem una passa per enrera de la resta del món en tecnologia. Al menys (a Espanya) ja podem començar a disposar de televisió per cable de codificació digital a un preu raonable en comparació al sistema analògic, però les resolucions oferides estan a l'altura de les televisions de fa 10 anys (és a dir, les que tots tenim) :-/

La televisió digital per satèl.lit fa més temps que està disponible (segurament heu sentit parlar d'Eutelsat), però fa 3 anys els dispositius de decodificació tenien un preu prohibitiu fòra de l'accés del públic general.

Ara que l'acceptació comença a estendre's i els preus baixen, resulta que ens quedam enrera en la carrera per les TVs d'alta definició. Tal com suggereix el General Turgidson a Dr. Strangelove, Or: How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb:
"We must be...increasingly on the alert to prevent them from taking over other mineshaft space, in order to breed more prodigiously than we do, thus, knocking us out in superior numbers when we emerge! Mr. President, we must not allow...a mine shaft gap!"

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal