dijous, d’octubre 28, 2004

Monitors d'informació operatius

Després de més de dues setmanes en stand-by, les pantalles d'informació de l'EMT de Palma que es troben a les aturades tornen a oferir el temps d'arribada estimat de les línies de bus.


L'EMT també ha començat a oferir un altre servei d'informació (que no he provat :-) molt útil per a les aturades que no disposen de monitor, i especialment per a les línies de poca freqüencia (usualment, cap d'elles amb monitor). La petició consisteix en enviar un SMS que conté el número de línia que ens interessa i el número identificatiu de l'aturada. Al cap d'uns moments s'hauria de rebre la resposta amb el temps estimat d'arribada.

Aquests dies tots els que empram bus públic hem pogut tornar a comprovar l'infern de fa uns anys: arribar a l'aturada i no saber si el bus vindrà en 1' ò en 20 minuts perquè justament l'acabam de perdre fa no rès. En una ciutat tan "petita", és lògic que els usuaris s'estimin un servei àgil que no els faci perdre el temps quan podrien anar-hi caminant en moltes situacions.

Comentaris:
Jaja, seguro q la EMT no había pagado a MoviStar el mes de setiembre por eso no podía ofrecer el servicio de llegada de los buses.
by |eSCu|
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Principal