dimecres, d’agost 25, 2004

Paraguay 3 - Irak 1

La selecció irakí ha perdut la semifinal de futbol als jocs olímpics (torrent de llàgrimes, desconsol de la meva ànima, etcetc). A aquestes altures segur que alguns heu vist l'spot publicitari tan graciós de la campanya Bush sobre la guerra d'Irak, on el narrador s'amolla amb:
"Freedom is spreading throughout the world like a sunrise. And this Olympics, there will be two more free nations -- and two fewer terrorist regimes. With strength, resolve and courage, democracy will triumph over terror -- and hope will defeat hatred."
Fins i tot les mateixes normes de les Nacions Unides estableixen la no imposició d'un règim democràtic a una nació. Quin serà el record de la democràcia que s'en durà aquesta gent? No el millor. Com va dir l'entrenador irakí:
No tenim rès contra els americans, si bé el nostre país està essent destruit. Estam trists, això segur, de que algunes de les nostres dones i fills haguin mort.
En fi, una altra dictadura al servei dels EUA. I garantia de llibertat... pels nordamericans. Alguna vegada n'aprendran?

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal