dijous, d’agost 26, 2004

Otakon 2004

Otakon, que va tenir lloc a Baltimore els passats 30 de juliol a l'1 d'agost, va reunir una de les majors concentracions de frikis a la seva cosplay de personatges d'anime. Hi havia personatges de la majoria de sèries shonen i de sèries shoujo (fins i tot alguna Utena Tenjo he vist perduda per les fotografies).

Si el que fa les fotos ho fa uniformement aleatòri llavors les sèries de més èxit per allà són Full Metall Alchemist, Naruto i Trigun, més els clàssics de sempre com Sailor Moon, Cowboy Bebop, Mazingers Zetes i samurais a pesseta.

Sobre Naruto es pot estar ben segur de la seva popularitat, ja que el nombre de gent que es baixa l'episodi setmanal per bittorrent (subtitulat a l'anglès per un grup d'aficionats) passa els setanta mil de llarg. Jo no entenc què hi veuen en un ninja maleducat i que es dedica a ficar cops a banda i parranda dintre i fòra dels campionats de lluita. Almenys en Son Goku cercava les boles de drac entre els esplais dels combats. Friki, molt friki.





Naruto esperant una abraçada. És una espècie de Son Goku patètic i de mentires però que vol ser ninja.


The Boss. Aquí està en mode superguerrer descafeinat. Mai vaig soportar la sèrie Z i posteriors en front de l'entretinguda primera temporada.

Un clàssic de tota la vida.

Full Metall Alchemist, amb mitja donzena d'Eds, un Al (el de l'armadura), Wenri, la mestra i altres. S'ha demostrat que l'esperança de vida et disminueix dràsticament si ets amic dels protagonistes.

Nota: Fa falta que els hi pinti un quadrat negre sobre la cara o ho deixo tal com està?

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal