dimarts, d’agost 10, 2004

Calor, avorriment i Internet

Avui apareix una nova adreça al sistema de missatgeria instantània demanat-me permís per afegir-se a la meva llista de contactes. No reconeg l'adreça però decideixo afegir-la i esbrinar posteriorment de qui es tracta:

< tu > hola?
< ell > uepp
< ell > hola
< tu > qui ets...?
< ell > Soc de mallorca
< ell > tu?
< tu > també
< ell > te vaig agregar posant noms a boleo
< tu > ah, val, molt bé X'-D


Al principi pensava que era algú amb moolt de temps lliure, però no. L'home s'el devia treure de la butxaca, el temps, perquè tenia un parell de treballs a jornada completa.

Acte seguit pens que deu ser una nova forma d'spam comercial. Ja saps, et fas el beneit i et presentes quasi com per casualitat deixant entreveure les teves qualitats tècniques. Però sembla que tampoc per aquí, encara que hauria estat possible.

Però... cony! No serà el pitjor, connotacions (*gasp*) sexuals incloses? Aquest home s'està exposant molt. Si aquestes fossin les seves intencions i si jo fos un policia nacional? Acabaria trincat sense cap dubte. Però llanç una sonda i resulta que no. No van per aquí els tirs. Uff! Quina tranquil.litat.

L'home només volia parlar. O matar el temps. O conèixer nova gent de passada (amb algun propòsit ultra-interior que desconeg). Em remet al títol del post.

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal