dimecres, de juny 02, 2004

Singing in the rain


En l'inici de la campanya electoral (no l'europea, que també però no tant, si no la dels EUA amb unes eleccions d'aquí a uns 5 mesos) és quan veim els polítcs anar d'un lloc a l'altre per exaltar masses que assenten sense discutir el que escolten. I per anar d'un lloc a un altre, i sobre tot a un territori relativament extens com Nord Amèrica, el presi d'allà empra un avió que anomenen Air Force One del que en tenim fins i tot una pel·lícula, entre molts altres helicòpters, cotxes i serveis acompanyants.

Ningú discutirà que cal posar a disposició dels mandataris que dirigeixen la nostra societat tots els medis possibles per a que puguin realitzar la seva tasca. Emperò, sense moderació, l'ús es pot convertir en abús (per variar) com ve a demostrar l'augment de despeses de transport que té un màxim durant aquests mesos a través de la confusió del viatges oficials amb els viatges polítics.

A més, pareix que a n'en Bush li encanta viatjar, sigui amb sol o amb pluja, i a batut rècords en nombre de vols per unitat de temps respete dels seus antecessors.

Comentaris: Publica un comentari a l'entrada

<< Principal