dissabte, de juliol 30, 2005

The Tombs of Atuan (Earthsea 2), d'Ursula Leguin

En aquesta entrega Sparrowhawk aconsegueix el tresor i la xicota ;) De fet Sparrowhawk només intervé pràcticament al desenllaç de la trama. Qui porta el pès de la introducció i del nus és la sacerdotisa d'un culte dedicat als Sense Nom, i durant la novel.la ella ens explica els seus problemes existencials.

Realment tinc ganes de llegir-me la tercera part per saber si Tenar, la sacerdotisa, finalment es queda a viure amb Sparrowhawk per tal de crear i mantenir a una prole de nins i nines. En aquest cas em replantejaria continuar amb la lectura de la saga. El tema és que per motius fòra del meu control aquest estiu arriba a haver tota una col.lecció espectecular d'infants a la terrada, fills de cosins. I també fills de veïns que venen a veure un gatet molt maco que vam trobar la setmana passada i que encara està d'okupa a la casa.

Pot ser la realitat supera la ficció, però quan la realitat iguala la ficció és que hi ha algun problema. Realment crec que aquest desenllaç és bastant improbable, ja que la saga consisteix de sis volums i aquest només és el segon. És a dir, que encara en segueixen quatre més. I sería bastant complicat escriure'ls protagonitzats per un cap de família, a no ser que estiguessim parlant d'un capítol qualsevol d'Alias, però ja serien històries distintes :p